Disclaimer
Disclaimer


Hieronder wordt met Kattenweetjes ook de volgende websites bedoeld:
Kattenkaartje
Dierenplek
Kattennaam
Poezenpraatjes
Kattenwinkeltje
Kattenzorg

Auteursrecht.
Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Deze website is gemaakt voor eigen gebruik van de bezoeker. Het is uiteraard niet toegestaan (delen van) de inhoud elders te gebruiken, dan na toestemming van de eigenaar. Het zogenaamde hotlinken van afbeeldingen wordt niet gewaardeerd.

Aansprakelijkheid.
Kattenweetjes heeft als doel het verstrekken van informatie aan haar bezoekers. Alhoewel de inhoud met veel liefde en onderzoek is ontstaan, kunnen er geen garanties worden gegeven met betrekking tot de aard of inhoud van de informatie op de website en kan Kattenweetjes op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Privacy.
Kattenweetjes respecteert de privacy van alle gebruikers en garandeert dat alle persoonlijke informatie die wordt verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Alle verstrekte persoonlijke gegevens, ingevuld bij de registratie voor het forum, foto's voor e-cards, via vragen die zijn gesteld of formulieren die onderdeel zijn van de website, worden nimmer ter beschikking gesteld aan derden.
Ingestuurde foto's en teksten worden automatisch eigendom van Kattenweetjes. Kattenweetjes is dan ook gerechtigd dit materiaal aan te passen te gebruiken op alle websites die behoren bij het eigendom (zie hierboven).

Externe leveranciers, waaronder Google, maken gebruik van cookies om advertenties weer te geven op basis van een eerder bezoek.
U kunt zich afmelden van het opslaan van deze cookies door naar de afmeldpagina van Network Advertising Initiative te gaan.

Fotomateriaal.
Verreweg het grootste deel van het fotomateriaal is eigendom van Kattenweetjes. Indien dit niet het geval is, wordt dat ter plekke vermeld. Het andere fotomateriaal wordt geacht deel uit te maken van het z.g. public domain. Indien er toch rechten rusten op fotomateriaal dat door Kattenweetjes wordt gebruikt, zal dit worden verwijderd na het overleggen van overtuigend bewijs of in overleg met de eigenaar blijven staan met vermelding van de herkomst.

Disclaimer
Disclaimer